تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک چیست؟

آخرین بروزرسانی: 5 دسامبر 2024
نوروفیدبک یکی از روش‌های محبوب و پرطرفدار در بین افرد مبتلا به بیماران روانی و عصبی است، که یک روش غیرتهاجمی بوده و برای بهبود عملکرد مغزی و درمان اختلالات روانشناختی و عصبی استفاده می‌شود. نوروفیدبک، راهی فوق‌العاده برای دستیابی به برتری ذهنی و ارتقای کیفیت زندگی روزمره است. تصور کنید بتوانید با تمرکز بهتر، استرس کمتر، خواب عمیق‌تر و خلاقیت بالاتر، هر روز خود را با انرژی و انگیزه بیشتری آغاز کنید. در طی سال های گذاشته تکنولوژی های جدید و پیشرفته تری مانند لورتا نوروفیدبک به این حوزه اضافه شده‌اند؛ که با دقت بالا و تمرکز بیشتری به تنظیم فعالیت های مغزی کمک می‌کنند.
تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک چیست؟
فهرست عناوین محتوا

اما سوال اصلی اینجاست که تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک در چیست؟ و این دو روش چگونه و به چه دلیل با یکدگیر فرق دارند؟ در ادامه این مقاله به بررسی فرق لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک می‌پردازیم؛ همچنین مقایسه لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک را از زوایا و جهات مختلف از جمله روش درمان، طول درمان، هزینه و تاثیر درمان بررسی می‌کنیم.

تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک در چیست؟

نوروفیدبک به طور کلی آموزش دادن به مغز، توسط خود مغز است؛ در اصل به آموزش مغز برای بهبود یافتن عملکرد آن از طریق بازخوردهای الکتریکی مغزی (EEG) می‌پردازد؛ در این روش، سیگنال های مغزی به صورت بصری یا شنیداری به بیمار نشان داده می‌شود، تا بتواند مغز خود را تنظیم کند.

لورتا نوروفیدبک همان نوروفیدبک، اما در نسخه‌ای پیشرفته تر است که به کمک تکنولوژی تصور برداری سه بعدی، در تحلیل دقیق تر امواج مغزی با تمرکز بالا و به صورت سه بعدی، تاثیر بسیاری دارد. تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک این است که لورتا نوروفیدبک قابلیت بررسی امواج مغزی در نواحی خاص و عمیق مغز را دارد، و می‌تواند به صورت دقیق تری آن‌ها را تنظیم کند؛ در حالی که نوروفیدبک معمولی فقط می‌تواند بازخوردی از کل نواحی مغز ارائه بدهد.

فرق لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک در روش درمان

فرق لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک از نظر روش درمانی بسیار برجسته است و تفاوت های زیادی دارد. نوروفیدبک معمولی و سنتی امواج مغزی فرد مبتلا را به صورت دو بعدی بررسی می‌کند، و اطلاعات و نتایج به دست آمده را برای بیمار نمایش می‌دهند، تا بیمار بتواند در بهبود یافتن عملکرد مغزی خود کمک کند. در این روش تنظیم فعالیت مغز به صورت کلی انجام می‌شود.

اما در لورتا نوروفیدبک به علت استفاده از بهترین دستگاه‌ها و فناوری های پیشرفته، که امکان مشاهده دقیق و تحلیل فعالیت مغز را در عمق و نواحی خاص تری از مغز را تنظیم می‌کند. این قابلیت باعث می‌شود که لورتا نوروفیدبک برای درمان اختلالات پیچیده تر و مناطق عمیق تری از مغز مناسب تر باشد؛ به همین دلیل، این روش معمولاً برای درمان بیماری‌های شدیدتر و عمیق تر مانند آسیب‌های ترومایی مغز و برخی اختلالات روانی پیچیده و مقاوم به دارو درمانی پیچیده به کار می‌رود.

مقایسه لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک از نظر طول درمان

در نوروفیدبک معمولی، جلسات درمانی بسته به تجویز پزشک ممکن است بین 20 تا 40 جلسه طول بکشد تا تاثیر چشمگیری در علائم بیمار مشاهده شود. البته توجه داشته باشید که این زمان به نوع اختلال شخص بستگی دارد و بسته به شدت آن متغیر می‌شود.

اما در لورتا نوروفیدبک به دلیل دقت بالاتر در تنظیم امواج مغزی و توانایی تمرکز بر نقاط خاص مغز، معمولاً نیاز به تعداد جلسات کمتری وجود دارد؛ یعنی در موارد و شرایطی که درمان نیاز به دقت بیشتری دارد و اختلالات مغزی عمیق تری مورد بررسی قرار می‌گیرند، در آن زمان پزشک لورتا نوروفیدبک را پیشنهاد می‌دهد تا فرد در مدت زمان کوتاه تری، بهترین نتایج را از بیماری خود به دست آورد.

با این حال طول مدت هر دو روش به شرایط بیمار، شدت اختلال و توانایی پاسخ دهی مغز بیمار و همکاری بیمار در طول جلسات بستگی دارد. بنابراین، نمی‌توان یک زمان ثابت و یکسان برای هر دو روش تعیین کرد، اما به طور کلی لورتا نوروفیدبک در برخی موارد می‌تواند درمان را سریع‌تر به نتیجه برساند.

تفاوت درمان بیماری ها در لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک

نوروفیدبک برای درمان اختلالاتی مانند ADHD، افسردگی، اضطراب، مشکلات خواب و افزایش تمرکز بسیار مناسب است و استفاده می‌شود. این روش درمانی در بهبود عملکرد کلی مغز موثر است و به تنظیم امواج مغزی در سطح کلی کمک می‌کند. اما لورتا نوروفیدبک به دلیل پیشرفته تر بودن و استفاده از دستگاه‌های جدیدتر، و قابلیت تمرکز بر نواحی خاصی از مغز برای درمان اختلالات پیچیده تری مانند آسیب های مغزی تروماتیک، اختلالات وسواس شدید (OCD)، اوتسیم و صرع کاربرد زیادی دارد.

همچنین این روش به پزشکان امکان می‌دهد، تا دقیقاً روی نواحی آسیب‌ دیده مغز کار کنند و بهبودهای عمیق‌تری ایجاد کنند. بنابراین، اگر بیمار دارای مشکلات پیچیده‌تر و اختلالات عمیق‌ تر مغزی باشد، لورتا نوروفیدبک گزینه ‌ای موثر تر و کارآمد تری است.

مقایسه لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک از نظر هزینه

معمولاً لورتا نوروفیدبک به دلیل پیشرفته تر بودن و استفاده از تجهیزات جدیدتر هزینه بالاتری نسبت به نوروفیدبک معمولی دارد. در حالی که نوروفیدبک معمولی با استفاده از دستگاه‌های ساده و قدیمی تر انجام می‌شود، لورتا نوروفیدبک باید با دستگاه‌های جدید و پیشرفته‌ای انجام شود که قابلیت تحلیل سه بعدی امواج مغزی را دارند؛ این امر باعث می‌شود که هزینه هر جلسه لورتا نوروفیدبک از نوروفیدبک معمولی و سنتی بیشتر باشد.

البته باید توجه داشته باشید که با توجه به دقت و تخصصی بودن لورتا نوروفیدبک، ممکن است نیاز به تعداد جلسات کمتری نسبت به نوروفیدبک سنتی داشته باشید، که این موضوع می‌تواند هزینه کلی درمان را در نهایت کاهش دهد. به طور کلی، هزینه لورتا نوروفیدبک به مکان و شهرت مرکز لورتا نوروفیدبک در تهران، تخصص پزشک و تجهیزات مورد استفاده بستگی دارد، اما در بیشتر موارد بالاتر از هزینه‌های نوروفیدبک سنتی است.

فرق لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک از نظر تاثیر درمان

نوروفیدبک در بسیاری از موارد موفق عمل کرده ‌است و در بهبود اختلالات روانشناختی و عصبی کمک می‌کند. همچنین این روش بیشتر در درمان بیماری های عمومی مانند اضطراب، بی‌خوابی یا تمرکز پایین هستند بسیار مفید است.

اما در لورتا نوروفیدبک، بیمارانی که از روش نوروفیدبک معمولی نتیایج مطلوبی نگرفته‌اند، با استفاده از لورتا نوروفیدبک می‌توانند بهبود های چشمگیری در روند درمان بیماری خود مشاهده کنند. این روش به ویژه برای درمان مشکلاتی که در عمق مغز وجود دارند و از طریق نوروفیدبک سنتی قابل دسترسی نیستند، موثرتر است.

به طور کلی در پاسخ به اینکه فرق لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک چیست و مهم ترین تفاوت لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک از نظر تاثیر درمان، هزینه و ماندگاری باید گفت که انتخاب هر یک از دو روش کاملا مرتبط با تصمیم پزشک متخصص است. به طور کلی در مقایسه لورتا نوروفیدبک و نوروفیدبک با توجه به پیشرفته تر بودن روش لورتا، انتخاب نهایی این روش است اما همانطور که گفته شد، شرط اساسی و نهایی در این انتخاب به پزشک مرتبط است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *