درمان فوری سردرد شدید میگرنی | درمان صد در صد میگرن

آخرین بروزرسانی: 4 دسامبر 2024
درمان سردرد شدید میگرنی یکی از اصلی ترین دغدغه‌های افرادی است که به این درد آزار دهنده دچار می‌شوند. سردرد میگرنی در افراد می‌تواند با دارودرمانی و استفاده از برخی دستگاه‌ها کنترل و حتی در برخی موارد برای یک بازه زمانی طولانی باعث درمان میگرن شود. در ادامه به بررسی راه‌های درمان صددرصد أنواع میگرن از جمله درمان میگرن عصبی، و بهترین راهکار ها برای درمان فوری سردرد شدید میگرنی می‌پردازیم.
درمان فوری سردرد شدید میگرنی
فهرست عناوین محتوا

درمان فوری سردرد شدید میگرنی

سردرد های میگرن معمولاً به‌ طور ناگهانی آغاز می‌شوند و می‌‌توانند بسیار ناتوان کننده و آزاردهنده باشند؛ با تغییر دادن روند سبک زندگی خود، تغذیه مناسب و رعایت کردن عواملی مانند خواب مناسب و ورزش منظم، تا حد امکان می‌شود این بیماری را کنترل کرد! هرچند که پیشنهاد میکنیم برای این کار، حتما به سراغ بهترین دکتر میگرن بروید. پیدا کردن درمان قطعی میگرن برای تسکین این نوع درد از اهمیت زیادی برخوردار است. در ادامه به چند روش درمان فوری میگرن اشاره می‌کنیم:

مصرف داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی (NSAIDs)

ایبوپروفن و ناپروکسن داروهایی هستند که باعث کاهش التهاب و تسکین و درمان فوری سردرد شدید میگرنی می‌شوند! اگر در مراحل اولیه سردرد میگرن این داروها مصرف شود، به تسکین و به نوعی درمان فوری میگرن کمک می‌کنند؛ و میتوان آنها را بهترین قرص میگرن دانست.

تریپتان ها در کاهش درد سردرد میگرنی

تریپتان‌ها دسته ای از دارو‌ها هستند که به طور ویژه و بخصوصی توسط پزشکان برای درمان سردرد میگرنی تجویز می‌شود. سوماتریپتان و ریزاتریپتان جزو دسته‌ای از داروهایی هستند که می‌توانند در مدت کوتاهی سردردهای میگرنی را تسکین دهند. این داروها با کاهش التهاب عروق‌ مغزی و جلو گیری از انتقال درد در مغز، اثر گذار هستند.

درمان های خانگی سردرد شدید میگرنی

قرار گرفتن در محیطی، تاریک و ساکت، تاثیر زیادی بر کاهش درد سردرد میگرنی دارد؛ همچنین استفاده از کمپرس سرد بر روی پیشانی یا گردن و مصرف آب به اندازه کافی می‌تواند به کاهش علائم میگرن نیز کمک کند. مصرف دمنوش‌های گیاهی مانند زنجبیل یا نعناع هم می‌تواند در شدت سردرد موثر باشد.

استفاده از تکنیک‌های تنفسی و مدیتیشن

تکنیک‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن و تنفس عمیق می‌توانند به کاهش استرس و فشار عصبی کمک کرده و در نتیجه، علائم میگرن را تسکین دهند. این روش‌ها به‌ویژه در افرادی که دچار میگرن عصبی هستند، موثر واقع می‌شوند.

درمان قطعی میگرن چیست؟

درمان قطعی برای میگرن تاکنون کشف نشده است، اما روش‌های موثری برای کنترل و کاهش شدت حملات میگرنی وجود دارد. این روش‌ها شامل داروهای پیشگیرانه و تسکین‌دهنده مانند تریپتان‌ها و مسکن‌ها، تغییر سبک زندگی، مدیریت استرس، و شناسایی و اجتناب از محرک‌ها بوده که در بسیاری از موارد باعث درمان صددرصد میگرن برای یک بازه زمانی خواهند شد. درمان‌های مکمل مانند طب سوزنی، مدیتیشن، و بیوفیدبک نیز ممکن است به درمان سردرد های میگرنی کمک کنند.

درمان دائمی میگرن

درست است که درمان دائمی میگرن برای تمامی افراد امکان پذیر نیست، اما بعضی از روش‌ها می‌توانند به کاهش چشمگیر تعداد و شدت حملات میگرن و درمان سریع سردرد میگرنی کمک کنند.

تغذیه سالم و متعادل

استفاده از مواد غذایی سالم و دوری از غذاهایی که حملات میگرنی را تحریک می‌کنند، مانند کافئین، الکل، شکلات و غذاهای فرآوری شده، می‌تواند در درمان سردرد های میگرنی موثر باشد.

ورزش منظم

فعالیت های ورزشی می‌تواند به بهبود جریان خون در مغز و کاهش استرس کمک کند؛ که در نتیجه، به کاهش حملات و درمان سریع میگرن شدید منجر می‌شود.

خواب منظم

داشتن خواب منظم به میزان کافی، نقش بسیار مهمی در کنترل میگرن دارد.اختلالات خواب می‌توانند جزو محرک‌های اصلی حملات میگرنی باشند. بنابراین تنظیم برنامه خواب می‌تواند کمک کننده خوبی برای درمان سریع سردرد میگرنی بدون نیاز به استفاده از دارو باشد.

راه های درمان میگرن

متاسفانه تا به امروز درمان صددرصد میگرن برای همه نوع آن شناسایی نشده است؛ اما با استفاده از ترکیب روش های دارو‌درمانی و غیردارویی می‌توان در این مسیر به بسیاری از بیماران کمک کرد تا حملات میگرنی خود را کنترل کنند. برخی از انواع روش درمان میگرن عبارت‌اند از:

دارو‌های پیشگیرانه از میگرن

داروهای متعدد و زیادی برای پیشگیری از حملات میگرن تجویز می‌شوند، این دارو‌ها در اکثر مواقع برای افرادی که دچار حملات مکرر هستند به عنوان بهترین درمان میگرن در زمان حمله ها موثر هستند. بتابلوکرها، مسدود کننده های کانال کلسیم و دارو‌های ضد افسردگی جزو دارو هایی هستند که به طور موثری می‌توانند حملات میگرن را کاهش دهند.

تزریق بوتاکس در سردردهای مزمن میگرن

یکی دیگر از روش‌های موثر برای درمان سردردهای مزمن میگرنی، تزریق بوتاکس است. با تزریق بوتاکس در نواحی خاصی از سر و گردن، از تکرار حملات میگرنی جلوگیری می‌شود. این روش درمانی به ویژه در افرادی که دچار میگرن مزمن هستند کاربرد بسیاری دارد.

تغییر در سبک زندگی

اجتناب از عواملی که باعث سردردهای میگرنی می‌شود مانند برخی از مواد غذایی، (شکلات، پنیر، کافئین)، خواب منظم و کافی، و کاهش استرس می‌تواند به کاهش شدت و تعداد حملات میگرنی کمک کند.

درمان دارویی میگرن

درمان دارویی میگرن به دو دسته تقسیم می‌شود: دسته اول داروهای تسکین دهنده، و دسته دوم داروهای پیشگیرانه. به طور کلی برای درمان فوری سردرد شدید میگرنی بهتر است از مسکن های دارویی که در ادامه معرفی می شوند با تشخیص و نظر پزشک استفاده کنید.

داروهای پیشگیرانه

این دارو ها معمولاً برای جلوگیری از شدت گرفتن حملات میگرنی تجویز می‌شوند. داروهایی مانند بتابلوکر ها و برخی دارو‌های ضد افسردگی از جمله داروهای پیشگیرانه در پروسه راه درمان میگرن محسوب می‌شوند.

دارو های تسکین دهنده

این دارو ها برای کاهش علائم در هنگام شروع حملات میگرنی مورد استفاده قرار می‌گیرند. تریپتان‌ها و ارگوتامین ها، از این دسته دارو هایی هستند که موجب درمان سریع میگرن در لحظه خواهند شد.

داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی

در بعضی موراد و بررسی شرایط بیماران، پزشکان داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می‌کنند تا به کاهش استرس و بهبود علائم میگرن عصبی کمک کنند.

درمان قطعی میگرن عصبی

میگرن عصبی یکی از انواع میگرن است که در اثر استرس و اضطراب ایجاد می‌شود. یکی از راه‌های درمان میگرن عصبی، تمرکز کردن بر مدیریت استرس و اصلاح سبک زندگی فرد مبتلا است.

تکنیک های آرام سازی

انجام دادن برخی از ورزش‌ها مانند یوگا، مدیتیشن کردن و تکنیک های تنفسی، می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. کنترل استرس و تنش ها در طول روز بهترین درمان میگرن بدون نیاز به مصرف دارو است.

درمان شناختی-رفتاری در درمان میگرن شدید

این نوع درمان به افراد کمک می‌کند تا با تغییر دادن الگوهای رفتاری و فکری خود، بتوانند بهتر با استرس‌ها و مشکلات زندگی مقابله کنند. این روش خصوصا برای افرادی که دچار میگرن عصبی هستند، مفید می‌باشد. نتیجه درمان میگرن شدید با استفاده از تراپی ها و درمان های بنیادی مشکلات روحی کاملا متمایز و چشم گیر تر از سایر انواع روش درمان میگرن است.

داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی

در بعضی موراد و بررسی شرایط بیماران، پزشکان داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می‌کنند تا به کاهش استرس و بهبود علائم میگرن عصبی کمک کنند. مقابله با مشکلات روحی از جمله اضطراب های شدید و افسردگی در پروسه معرفی انواع درمان جدید میگرن نتایج درخشانی داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *